Εγκαινιάζεται το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου στην Αράχωβα η έκθεση ζωγραφικής του Αλέξανδρου Χαιρετάκη

Στην Πλατεία Τροπαίου της Αράχωβας

Το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00 θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια για την ατομική έκθεση του ζωγράφου και γλύπτη Αλέξανδρου Χαιρετάκη στον εικαστικό χώρο «White Hills Gallery» στην Πλατεία Τροπαίου της Αράχωβας.

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να θαυμάσει από κοντά τα έργα του καλλιτέχνη εώς και τις 15 Ιανουαρίου.

Με θέμα «Αέναος Ροή» η έκθεση ζωγραφικής λειτουργεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Τη γενική επιμέλεια έχει αναλάβει η Μαρίζα Λέκκα – Μπάρμπη.

Screenshot_20211210_133519_2

Τα έργα του συνήθως εμφανίζουν έντονες χρωματικές αντιπαραθέσεις και καλούν το θεατή σε ένα «διάλογο επιπέδου», ζητώντας του να εμβαθύνει στην ουσία του κόσμου που μας περιβάλλει.

alexandrosxairetakis

Ο διεθνώς αναγνωρισμένος ζωγράφος, Αλέξανδρος Χαιρετάκης, γεννήθηκε στην Αθήνα, όπου και ξεκίνησε να ασχολείται με την τέχνη. Σπούδασε αρχικά, στην Ελλάδα, όμως συνέχισε στο Παρίσι και το Βερολίνο. Έργα του φιλοξενούνται σε δημόσιες, τραπεζικές και ιδιωτικές συλλογές της Ελλάδας και του εξωτερικού. Εχει φιλοτεχνήσει ποιητικές συλλογές και λογοτεχνικές εκδόσεις. Ξεκίνησε να εκθέτει το 1985. Μέχρι σήμερα έχει συμμετάσχει σε ατομικές και ομαδικές εκθέσεις τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

Σχετικά